11 July 2013

Dah dapat doodle ke3 dari apit!!

Pagi-pagi on laptop, buka bahagian komen, alhamdulillah ada komen yang join mini segmen, siapa yang blom join klik SINI, rugi sapa tak join syarat simple sangat3, hihi.. Tengok punya tengok komen2 yang ada, tetiba terpandang ada komen dari Apit, dah tahu dah mesti doodle aku dah siap ni, hihi...

Ok, nanti free aku update senarai peserta k, mesti tak sabar nak tengok doodle dari apit kan, comey!!! hihi..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Tq Apit!!!
Sesapa yang blom kenal Apit, boleh la klik http://www.fizgraphic.com/, Apit terer buat doodle, kekadang dia akan anjurkan segmen doodle, aku dah join 3x dah, salah satu doodle Apit aku jadikan watermark untuk blog aku, hihi, nak tengok doodle yang aku dapat dari segmen Apit yang sebelum2 ni, boleh klik SINI dan SINI..

4 comments:

Isabel Diaz said...

Tahniah sis. Saya belum dapat lagi. Huhu..

Nao Mei said...

Cik akka belom dapat lagi dik...agaknya ada peluang tak kali nie...hihi

Rosmiza Ali said...

Apit memang terer bab2 buat doodle ni.. Siapa tak kenal apit sangatlah rugi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™