15 July 2013

Akhirnya abang dapat juga naik laut..

Alhamdulillah syukur pada Allah, akhirnya segala urusan abang di permudahkan, abang dapat juga naik laut...

Abang sampai Kuantan 850am tadi... Lepak sebelum bertolak ke Kemaman.. Petang tadi abang kol, abang gtau abang jadi naik kali ni, alhamdulillah, nasib la, abang takut tak jadi, klu tak jadi memang abang akan gtau company suruh cari orang lain, abang akan naik pas raya, letih dah ashik ulang alik ja...

832pm tadi abang mesej gtau boat dah jalan, huhu, 851pm abang kol cakap dalam 10 minit gitu, kan sedara abang datang, segan plak dok dalam bilik lama2, huhu, itu la last aku cakap dengan abang buat masa ni, insyaAllah nanti kat laut kalau ada line abang akan kol lagi.. Guna I-Talk,hihi. Harap sangat line internet pun dapat, boleh berFB dengan abang, hihi

Skang aku kat depan tv, sorang2, semua dah tdo, esok ingat nak balik rumah aku, berbuka kat sana plak, rindu adik Solehah, lusa genap la setahun adik aku, kejap ja kan, lama dah tak update pasal dak kecik tu, hihi...

Malam ni aku tdo dengan adik Zirah, semalam dia demam, tdo dengan mak, malam ni nak tdo dengan aku plak, ok jer.. Ada juga orang teman aku tdo, ngeh3..

* hari ni 1st day roomate aku (Alonk) praktikal, SV dia tak dak, nga alif nga alif ja la kat opis tu, haha...

4 comments:

Isabel Diaz said...

Jalan2lah sis.. Boring kat rumah tu.. Kalau saya, memang dah macam kucing kena kurung law dok umah sowg2..

Nao Mei said...

Alolo...ciannya..tak pe...suru kat mesti kat rumah...nak kuar kena minta izin suami...hihi....semoga adik bahagia tau :)

QasehnyaRania said...

kiranya nazirah duduk kat rumah mentua la ni ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™