7 July 2013

Selamat Jalan Sayang

Okey, now aku kat depan TV, sorang2, adik dalam bilik aku, dah tido, mak dalam bilik, kemas bilik, abang? abang dah berangkat, tinggal lah aku sorang2, tahun lepas abang berangkat dalam 2,3 hari g nak raya, tahun ni abang berangkat 2,3 hari la puasa.. ;-(

Aku sambut puasa tanpa abang tahun ni, tapi mungkin tengah bulan puasa abang balik kot, dan raya? tak pasti lagi abang ada atau tak, keja abang tak menentu, anytime ada kosong orang akan panggil naik laut, huhu..

Sebelum aku terus melalut aku ingin panjat setinggi kesyukuran atas rezeki yang Allah limpahkan untuk suamiku, terima kasih ya Allah.. Aku redha berjauhan walaupun hati ini berat, tapi sesungguhnya hanya Engkau yang mengetahui segalanya... Lindungi suamiku di sana, permudahkan segala urusan dia ya Allah.

Nangis? Tipu sangat la aku tak nangis, kalau tak nangis bukan Nazirah la namanya, dengan roomate kat U pun aku nangis, inikan roomate kat rumah, huhuhu. 

Buat abang, selamat jalan sayang, ingat bb sokmo, will miss you, malam ni tak da orang kaco bb dah, hukhukhuk, sedey.... Kuatkan hatiku ya Allah..



2 comments:

Nao Mei said...

Sabar je dik....:)doakan suami adik tu selamat je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™