28 July 2013

Berbuka dengan family maklang

Sedih sangat dengan keadaan broadband ni, tak tahu kenapa jadi lembab yang teramat sangat, huhu.

Nak update entry pun jadi malas, apatah lagi nak blogwalking dan join GA, tgk tahap kerajinan juga..huhu, ok nak story sikit, hari Jumaat 26 Julai 2013 tu, pagi aku g ambik abang kan, petangnya kami berbuka ramai2, dengan family mak sedara abang, kak mak mertua aku, ramai juga la, ada abang udin n family, kak ilah dengan anak dia, n kak ti satu keluarga, sepupu2 abang ni suma ngam, yerla baya2 abang ja, best.....hihi

Banyak menu kami masak, kami? haha, aku tak, just tolong2 apa patut ja..;-)

Tak sempat nak bergambar sebak masing2 sibuk, huhu



1 comment:

Rosmiza Ali said...

Seronokkan bila dapat berkumpul & berbuka puasa ramai2 dengan sedare mare.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™