4 July 2013

Cik P Julai 2013

27 May 2013 previous p.... SINI
4 Julai 2013 today..... tgh malam

Kitaran 38 hari...

Sakittt.. ;-( sebelum tdo semalam makan ubat, pagi tadi makan ubat juga, kira 4-5 biji dah aku makan ubat, panadol, dah la sorang2 kat apartment ni, abang g keja..2 kali abang kol tanya kabar aku, risau sungguh dia, hihi..

Pagi tadi kejut abang, aku plak sambung tdo, aku mamai2 ja abang g keja tu, x hantar depan pintu pun, sebab gerak sikit sakit, aku tak ingat aku salam abang o tak, asa macam salam, ntahla, nanti nak tanya abang..huhu

Skang boleh taip entry ni, kira dah ok sikit, tapi masih asa la sakit tu, sejak aku stop makan ubat klinik yg warna biru tu, macam ni la keadaan aku, sakit yang berlarutan, dulu kalau makan ubat biru tu, aku tdo dalam sejam dua jam, bangun ja terus segar, ni makan panadol ni, boleh kata makan ja, sakit juga, tapi alhamdulillah tak teruk sangat, masih boleh bertahan, cumanya dia berlarutan la, tak lega betul.huhu

klik SINI nak gi link kedai online ni...

Ni bantal panas yang aku tak sempat nak beli, magnet RM40, letak kat perut time sakit tu... Memang nak kena beli juga la...Seksanya sakit ni..;-(

2 comments:

Nao Mei said...

kenapa tu dik...sakit perempuan ke dik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™