7 July 2013

Abang naik laut Julai 2013

Abang g laut, 23 MAY 2013 dalam entry  à INI..

  • 10 JUN 2013 abang balik, tapi aku exam, aku balik kejap2 ja,
  • 18 JUN 2013 tu aku balik kampung sebab gap lama,
  • 24 JUN 2013 aku balik U balik sebab 27 JUN aku exam
  • 27 JUN 2013 baru aku balik rumah, abang datang ambik aku dalm kul5 camtu.
  • 1 JULAI 2013 Hantar adik ipar g Perak, 1 family.
  • 2-5 JULAI 2013 g Perak lagi dengan abang, hihi, berdua, sebab abang dapat keja, ada ja dalam entry2 aku sebelum ni, cuma aku tak cerita detail ja la..

Kedebak kedebuk, kejap ja masa berlalu, abang dah nak kena naik laut. SEDEY!!

Tadi g Alor Setar beli tiket, malam esok abang bertolak, sedih sangat, kira malam ni last aku dengan abang.. (T____T) Tuhan ja yang tau perasaan aku..hukhukhuk

2 comments:

Nao Mei said...

Sabar dik....Dugaan dalam rumah tangga tu..adik sabar ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™