11 July 2013

"Abang, gambar hari pertama ramadhan"

"Abang, ni pic pertama kita dalam bulan ramadhan tahun ni, tahun ketiga kita sambut ramadhan sebagai suami isteri, 2011,2012,2013, bb sayang abang, terima kasih untuk segalanya, walaupun ada beberapa perkara yg buat kita tak sehaluan, itu adalah normal, kerna pasangan itu harus memberi dan menerima, terima kasih kerna banyak sabar dengan kelaku bb yang agak kebudakan ini, terima kasih kerana layan karenah bb tiap kali bb merajuk, bb mintak maaf sebab saluuuu sangat buat abang pening kepala dengan karenah bb, hukhuk... sayang, tahun depan bb habis study dah, doakan kita dapat sambut ramadhan tahun depan bertiga yer, hihi, insyaAllah, Allah lebih tahu yg terbaik untuk kita.. Seperti yg abang tahu, segala yg terjadi atau apa ja yang abang buat, bb hanya inginkan kenapa abang buat cam tu, dan kalau alasannya bb rasa logik, maka dengan senang hati bb terima apa yg abang buat, contoh tadi, bb tanya kenapa abang taknak bb hantar abang ke station bas, abang gtau, abang tak suka tengok orang bersedih hantar abang g kerja, jap g abang tak boleh buat kerja, yes, bb ngaku bb akan nagis kalau bb g hantar abang, huhu, now bb faham kenapa abang baut camtu..bb doakan abang dapat pulang untuk sambut lebaran bersama bb, bb doakan abang dapat panggilan lepas lebaran nanti..amin.."

Thanx for everything my dear.

bb kelihatan gumuk di situ, haha
(kabel dah jumpa, hihi)
"..Edisi terhad pic dengan abang, hihi... seriusly, bb suka sangat abang pakai baju ni, lengang panjang n full kolar.. really love it!!! time ni abang nak g dah, bb hantar abang sampai umah wan, same ayah n adik...
abang! bb tak nangis pun malam ni!!.."

3 comments:

Nao Mei said...

memang nampak gemuk lah adik malam nie..hihi.....serius suka cik akak tengok pasangan adik nie tau...moga-moga adik bahagia dunia dan akhirat....lepas nie...dapat lah cik akak tengok gambor baby pula...:)

nicosikura said...

sweetnya... =) sabar ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™