26 July 2013

Hari Jumaat yang hepi

Hari Jumaat yang hepi, alhamdulillah abang selamat sampai..

24 Julai 2013, Rabu malam abang bertolak dari laut, 25 Julai 2013 pagi, abang sampai darat, malamnya abang bertolak balik Kedah, pagi tadi 26 Julai 2013, Jumaat aku g ambik abang, dengan ayah dan adik Hazirah, alhamdulillah syukur padaMu ya Allah, engkau telah permudahkan segala urusan abang untuk pulang ke kampung.

Abang gtau insyaAllah dapat raya sekali, abang nak naik laut lepas raya nanti. Hope sangat dapat meraya dengan abang..;-)


*mohon maaf lama x tinggal jejak, ada yg dah buka link tapi loading lambat sangat, bukan salah blog berat, ini suma salah brukband aku, entah, sejak kena terminated tempoh hari dan aku p bayar keesokannya, bila on terus jadi slow,dah macam sipuk khinzir, sakit hati titew, huhu, nak kata tak bayar, aku p bayar dengan segera, xtau nape lambat, aku yang sememangnya segan untuk join Ga klu kena follow byk2 tu, bertambah tambah segan aku bila brukband ni buat hal. Maafkan aku.

Untuk abang----------->>>>>>>  143..;-)

4 comments:

Rosmiza Ali said...

Happy nya dia cik abang balik ye.. Ari ni masaklah special untuk berbuka puasa.. =)

intanfirdaus247 said...

Selamat petang irah..semoga ceria selalu di samping “abang”..

Dianaa said...

Moga dapat beraya dengan cik abang ye kak :D

Isabel Diaz said...

memang stress kalau bb lambat.. macam nak gigit2 jark bb tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™