23 July 2013

Berita gumbira~

Hari ke 9 aku berjauhan dengan abang, dan hari kelapan abang di laut.

Hari ketujuh

22 Julai 2013, Isnin, hari ketiga tanpa panggilan dari abang, aku kat rumah aku, dalam kul 12 camtu mak kol (mak mertua) gtau yang petang tu nak g Kangar, cari bju raya, ayah cuti, tak keja, boleh la nak g, tengahari tu aku pun merempit la balik Pida Dua, hihi. Dalam kul3 kami bertolak, pusing2 pekan Kangar tu, dapat la sepasang jubah, kelas kau jahhh, jubah tahun ni, sejak aku meningkat dewasa ni, ni pertama kali aku beli jubah, seingat aku last aku beli jubah masa aku darjah 4, ngeh3, aku beli dengan mak mertua aku, so dapat la diskaun sepasang rm8, ( rm8 tu diskaun ok, bukan harga, haha) ok la tu kan dari tak dapat langsung… ABANG WAIT N SEE BB PAKAI JUBAH TAHUN NI, ;-)

Balik tu aku memang out of service, haha, angin naik kepala, dengan sakit kerongkong, selsema. Agaknya berubah angin kot, angin Perlis ( macam jauh ja Kedah ngan Perlis kan ) lepas buka puasa, salu aku lepak2 online, semalam kul11 dah beradu, letih sangat..

Hari kelapan

23 Julai 2013, Selasa, hari keempat tanpa panggilan abang, huhu, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…….jeng3


malam ni aku online, ada mesej kat FB bila on ja, SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA, hihihihi
Yang warna kelabu tu xda apa pun, cuma aku jer yg gatai g tutup sebab MALU....... kehkehkeh

Harap semua berjalan dengan lancar dan Allah permudahkan urusan abang, moga abang selamat dalam perjalanan, amin.........

Seriusly, x sabar sangat nak jumpa abang, nak gaduh dengan abang, nak manja dengan abang, rindu abang sesangat!! huhuhuhu

1 comment:

Che Rosliza Che Mat said...

datang singgah dan follow sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™