4 July 2013

Camera 360

Sakit aku masih terasa, sampai skang, huhu... Tadi keluar makan dengan abang, n Izwan; my adik ipar, dia praktikal area sini, kebetulan kan abang pun dapat job sini..

Mukadimah yang tak dak kaitan dengan tajuk, haha.

Nak tempek pic aku sebenarnya, tangkap guna kamera 360, bosan masa dok kat hotel 1st day tu...

Bosan tahap gaban dah ni..
Bak kata Ustaz Idrus, perempuan tak wajib pakai tudung, tapi wajib tutup aurat, ikut suka la nak tutup pakai baldi pun, hahaha, aku pakai towel jerrr...



2 comments:

Nao Mei said...

hahaha...sampaikan pelik je cik akak tengok...rupanya pakai towel je..hahaha

Isabel Diaz said...

Bestnya ada kamera.. Dapat gambar2 bila bosan.. Saya tak ada kamera, bila bosan mengira jarlah kejanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™