11 April 2013

Doodle cun dari rakan blogger.


1st of all, tq very much kepada apit, cun habis la doodle ni, hepi sangat akhirnya tiba juga giliran aku, cantik kan cantik kan, hihi...
EZYRA? Gabungan nama aku dan abang, EZRI + IRA, hihi. IRA? jarang sangat2 orang panggil aku IRA, zaman2 sekolah dulu ja, tu pun 2-3 orang ja, taknak bebel panjang2 sebab banyak keja nak buat ni..aku suka sangat doodle ni, tq apit!!


FizGraphic Dot Com
klik banner untuk terjah blog apit..

3 comments:

Isabel Diaz said...

Cunnye.. Rugi saya tak join.. Huhu..

judi bola said...

jadi nama kamu siapa yg benar??

Nao Mei said...

hihi..comel gak doodle adik tu..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™