14 July 2013

"1st Segmen Dari Blog Nazirahnyerr"

-TAMAT-
BLOGGER BERTUAH AKAN DIUMUMKAN ESOK MALAM, TQ SO MUCH PADA YANG JOIN!! ;-)

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 14 JULAI 2013
SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY BARU

Assalamualaikum dan salam sejahtera, dengan lafaz bismillah nak buat satu segmen simple sangat3!!!


Syarat segmen ialah:

* Copy banner dan linkkan ke entry ini.. * UPDATE 9 Julai.. bagi yg dah join sebelum kul 345pm, its ok.
( tq FD, akak baru perasan segmen akak xdak banner, 1st la katakan, hihi )
*Follow blog ni bagi yang tak follow, sebab  hanya follower ja layak untuk sertai segmen ni..
*Bagi yg ada facebook wajib like pic kat SINI, ( kalau yg dah like, jutaan terima kasih ) ;-)
*Buat satu entry bertajuk "1st Segmen Dari Blog Nazirahnyerr"
*Copy n paste soalan di bawah dan isikan jawapan,

  1. Nama:
  2. Umur:
  3. Birthday:
  4. Makanan kegemaran:
  5. Minuman kegemaran:
  6. Hadiah paling istimewa yang pernah dapat:

Tag sorang rakan, pastikan dia tahu, (xnak tag xpa, nak tag ramai2 pun xpa) ;-)
*Then tinggalkan link enrty kat komen di bawah.

Yang bertanda * tu wajib..

Buat entry simple pun xpa, its ok..;-)

Tujuan segmen adalah untuk mengenali rakan2 blogger dengan lebih rapat.
Ada 1 hadiah istimewa untuk seorang blogger yg bertuah. Adik beli kat terengganu..hihi

KEYCHAIN CUTE DARI TERENGGANU..;-)
(hadiah yg sama, cuma tag terengganu warna putih, ini pic dari internet, cabel hp hilang, x boleh tranfer gambar dari hp, huhuhu)

Tarikh segmen
8 JULAI 2013 1030pm - 14 JULAI 2013 1159pm

Pemenang dan hadiah akan di umum dan di post dalam minggu yang sama, ;-)

JOM PAKAT2 JOIN...;-)

23 comments:

Nao Mei said...

Adik sayang...cik akak join tau...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Dianaa said...

FD join! :D
http://www.fatindiana.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Mischievous Teenager ♡ said...

http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

muhamad Nazri said...

saya join,,,salam kenal

http://muhamadnazri15.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

miss fifi said...

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

nurulazieyan said...

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Anis Zahidi said...

anis join :) http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Arina Azman said...

Arina join ^^ >> http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

nor_farihan said...

join..thank you ajak join hehe..

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

anis amir said...

hai, saya join, wish me luck :)
http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Am_Mir said...

saya join ya! =D


http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html


^^

Eira Aikawa said...

Eira join..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Rieya Ramlee said...

Joined too

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm.. fiza follow sini..

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

mentari alam lembayung alam said...

Assalamualaikum..

akak join..
salam perkenalan..
salam jumaat..
salam ramadhan.. ;)

http://nmalazamzuri.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Mailey Jayley said...

tQ jemput kak :) mai join

http://www.maileyjayley.my/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Mizz Aiza said...

terima kasih sudi jemput.. akak join..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Amer Amirah said...

http://amirahamer.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

annurislam said...

http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Nur Zahirah said...

adik join :)

http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Hawa Syazana SD said...

join

http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™