10 July 2013

" CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK "


Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   


 

klik SINI untuk join...


banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian

Peringatan keras : jangan lupa letak link kat banner anda sebab hmtl yang anda copy itu tak ada link banner

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

tag
fd
anis

JOM PAKAT JOIN..

11 comments:

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm ..bls kunjungan.. fiza follow sini...

Eira Aikawa said...

Eira singgah dari contest yg sama..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei said...

Makseh support cik akak...

senarai peserta mohon semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

salam ramadhan

Rosmiza Ali said...

Selamat bersegmen dear! ^^,

Setiasmile said...

singgah malam...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Dianaa said...

terima kasih tag FD. good luck kak :D

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Gud Luck yer..done follow back..
http://farahwahyda.blogspot.com/

sizziey darliana said...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei said...

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

Kisah Si Dairy said...

singgah dari segmen cik akak

http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

good luck ye

Norhasniza Khalid said...

mama datang dari segmen yang sama..
done follow

http://mamamamy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-dan-raya-by-cik-akak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™