23 February 2013

Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

klik SINI untuk join..

Nama blog :
nazirahnyerr.blogspot.com

Tarikh mula Blogging :
7 January 2011
Start buat Januari, tapi putus asa sebab tak pandai nak edit apa pun, no basic langsung! Stop, Jun baru start aktif balik, n try apply toturial2 yang ada, antara blog tutorial yg selalu jadi rujukan masa mula2 berblog dulu,
Blog Cik Nurfarah & Jom Bina Belog, banyak sangat tutorial yg ada simple n senang bagi newbie macam aku waktu tu.

Kenangan manis semasa berblog :
1st time orang komen entry aku, kak ina a.k.a IntaNBerlian..senyum meleret leret, ada juga orang sudi baca n komen entry aku ni..hihi
Bila orang komen entry2 yg di post walaupun ia hanyalah kisah hidup aku..huhu
Menang GA o Segmen!! Dapat hadiah.Terbaik, memang hepi sangat! Tak caya klik SINI,SINI & SINI..
 Masa blog berwajah baru, teruja! peeeenuhhh dengan bunga rose...kenapa rose?? klik SINI..
Bila follower dah lebih 100, alhamdulillah, nah tempek follower setakat ni... hihi


Terima kasih semua!!
Kenangan pahit semasa berblog:
Tak tau la.. baru nak buat mini GA, mungkin akan jadi kenangan pahit kalau tak dapat sambutan kot..huhuhu

 Idola masa mula berblog :
Tak da..  sesaja buat blog ni, semua blog favourite aku, aku jumpa secara kebetulan selepas aku ada blog sendiri. Blog favourite aku, aku  ada story dalam INI..

Okey dah settle. Publish now, hihi

Tarikh tutup ?? Tak ada tarikh tutup !! Segmen nie akan berlangsung sepanjang tahun 2013 :) So mane newbie yang baru buat blog pun dapat join :)

JOM PAKAT2 JOIN..



tag:
http://wanisuryanie.blogspot.com
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

11 comments:

Asyik Izas said...

Join..
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Asyik Izas said...

http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama, done follow you.

tolong saya dekat sini boleh
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

AyuInsYiraH said...

salam... ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

SAM DIA said...

salam singgah dari segmen yang sama http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

hasrul hassan said...

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog PANDUAN BLOGGER. Dan terima kasih kerana sudi membaca entri berkenaan permulaan perjalanan blog saya.

Sebenarnya banyak pengalaman getir seorang blogger bakal lalui. Semakin blog dikenali, maka ujian itu semakin banyak. Percayalah. Bukan mudah menjadi blog dikenali dalam dunia blog Malaysia ini. Banyak ranjau dan durinya.

www.hasrulhassan.com | favourite educational blog for blogger blogspot MSMW2013

Ieta Mat Saad said...

comelnya blog... :) done follow dari segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

IntaNBerliaN said...

akak yg mula komen blog nazirah ek.. hehheh
kalau akak pun teruja gak.. yela, ada gak yg baca blog kita.. hihii

tp skrg, dh ramai yg dtg komen sini :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™