18 February 2013

Siapa nak masuk dalam bloglist Nazirah?? klik cepat!

Ok aku baru ada 6 orang bloglist, 

! QasehnyaRania ! ===> Ciksu
BLOG CIK INTAN BERLIAN ===> Kak Intan
cerita dari hati ===> Eca
IntaNBerliaN ===> Kak Ina
It's st0ry Time ≧◔◡◔≦ ===> Kak Waniey
♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ ===> Sha

Baru 6, nak la lagi, senang sikit aku nak blogwalking nnt.

So sesapa nak aku masukkan link blog korang dalam bloglist aku tinggallah link blog kat dalam kotak komen.

Nak dalam 10 orang gtu, kalau lebih gilir2 la nanti..

Pada sesapa yang rajin singgah n komen kat blog aku rajin2 la tinggal link, boleh aku masukkan dalam bloglist aku. Kalau yg belum follow, sudi2 lah follow..;-)

Benda ni nak kata segmen, tak pasti la... tapi aku akan update 18/2 malam. Selagi takdak perkataan TAMAT kat bawah entry ni, SELALU.. tinggal ja komen kalau singgah sini, k.

Penghargaan buat yang salu singgah blog aku...;-)

Buat akak2 kesayangan kat atas, kak ina, kak waniey, kak intan n ciksu, terima kasih bebanyak sebab salu tegur2 saya, n salu tinggal komen kat entry2 saya..;-), tak lupa buat Eca yg sudi beri khidmat utk siapkan blog saya, n buat sha yg sudi nak design banner untuk GA saya nnt, insyaAllah. Thanx suma..

*jangan lupa tinggal link anda..;-) tq..

5 comments:

Anis Zainudin said...

nak2 :)

http://miszfarahanis.blogspot.com

Kasih Lestari said...

nak join....

http://kasihlestariabadi.blogspot.com

tq

Asyik Izas said...

yeaa..boleh join juga..

tme ksh tau..:)

http://asyikmaiburogu.blogspot.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tima kasih yer letak link akak kt bloglist nazirah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™