6 February 2013

SELAMAT HARI LAHIR ABANG~


Selamat hari lahir yg ke-29 buat suamiku yang tersayang, tarikh lahir kami dekat2 ja, aku 4/2 abang 6/2..hihi.   Hepi sangat dapat jadi orang pertama yang ucap kat abang, face to face tau, yerla, keja abang tak tentu, ntah tahun2 akan datang nanti tak tahu ada tak lagi peluang macam ni.

Suka kan buat entry lat minit, hehe

"untuk abang, selamat ulangtahun yang ke 29, kejap ja kan masa berlalu, masa bb kenal abang, abang baru 21 tahun,x kisah la,bb harap abang hepi salu" 

Tu ja kot ucapan aku, hihihi

Nah tempek gambar candit birthday boy tgh layan tab, ngee~

~BIRTHDAY BOY~

~HADIAH UNTUK BIRTHDAY BOY~
Tunjuk kotak dah la, isinya biar rahsia, hihi

* hadia birthday aku next entry aku update k..




3 comments:

sutera ungu said...

Semoga bahagia dunia dan akhirat
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hapy besday utk husband nazirah...besday husband nazirah sama dgn husband akak tau kemarin gak 6/2 kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™