5 February 2013

WAJAH BARU, HADIAH BIRTHDAY AKU~

Jangan terkejut tau, ini wajah baru blog aku, hadiah aku untuk diri aku sendiri, ngee~
Hepi sangat2 dengan wajah baru ni, ribuan terima kasih untuk ECA!!

Aku kenal ECA melalui blog INTANBERLIAN yg dimiliki oleh Kak Ina. Bila dah sampi seru blog ni berwajah baru, aku pun terus la contact Eca, aku berhubung dengan Eca hujung tahun lepas tapi Eca sibuk sebab ada 2-3 blog yg dia perlu edit, jadi tarikh yang Eca bagi adalah hujung bulan Januari atau awal bulan Feb..

Alhamdulillah bertambah tambah sayang aku kat blog aku ni, best sangat bila kita dapat buat sesuatu untuk diri sendiri. Pada sesapa yang nak edit blog boleh la contact ECA.

Buat Eca saya mintak maaf sebab terlalu banyak pertanyaan, al maklumlah saya ni kureng siki bab-bab blog ni, edit2 suma saya tengok tutorial ja..huhu, Terima kasih yg tidak terhingga dari saya..;-)

*macam mana rupa blog baru?? ;-)




4 comments:

intanfirdaus247 said...

Selamat malam nazirah..cantiknyer blog...pandai eca buat..:)
* tu lah akak pon pk mcm tu...In Shaa Allah kemungkinan besar akak akan ambil..kalau jadi nanti kak intan update ok..tq dalink sudi bg pandangan..:)

Dianaa said...

oh Eca yg edit ek? patut lah nampak macam lain je bila masuk blog ni. hehe :D
cantik cantik ^^

IntaNBerliaN said...

akak rs tema blog nazirah ni sesuai dgn nazirah... penuh bunga yg melambangkan hati nazirah yg sentiasa berbunga2 tingat kat hubby.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a cantik..masuk sini rasa fresh jer sbb banyak bunga ros hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™