21 February 2013

Alhamdulillah panggilan kerja..

16 Feb aku daftar U, lepas pada tu Alhamdulillah abang pun dapat panggilan naik ke laut, tapi kali ni tak jauh la, pantai timur ja, hihi. Abang bertolak hari Selasa malam sebab jadual naik laut khamis pagi, alih2 tunda plak Jumaat, adoi, kesian abang, nasibla ada kawan dia teman, kalau tak mesti boring, malam ni abang kesorangan la sbb suma dah balik.. Kesian abang.. Esok pagi abang nak g dah, dengar kata 14 jam juga la naik crew boat tu, tak pasti la camna, tgk keadaan la, kalau dah sampai lama gtu sah2 la tak dak line, sedih sangat bila fikir.. hukhuk, sanggup berjauhan dengan abang asalkan dapat contact n dengar suara abang hari2.. kalau tak dapat contact jangan kata 2 minggu, 2 hari pun aku dah tak keruan..hukhuk..

3 comments:

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH semoga baik2 aja kan..
mesti rindu kat cik abe kan..jom join segmen ni, nak?

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

Nao Mei said...

Siannyer adik cik akak yang seorang nie..sabar je lah dear :) tu lah dugaan & pengikat rumah tangga....belajar rajin dear :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hubby nazirah keje apa erk sebenarnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™