6 February 2013

KENAPA BERTEMAKAN ROSE??

Hihihi, bukan sesaja tau nak buat tema bunga ros ni, aku buat tema ni sebab abang minat bunga ros, ya, my hubby minat bunga ros, jadi aku buat la blog ni sempena apa yang abg minat, tak salah kan. Sekurangnya dalam blog kesayangan aku terselit juga apa yang diminati oleh insan tersayang. Secara tak langsung ini satu penghargaan buat abang..;-)

5 comments:

IntaNBerliaN said...

ooo hubby nazirah minat rose yer.. mesti romantik kan :)

IntaNBerliaN said...

alisha masih lg ada bahasa german.. hehhe.. xtau la bila nk hbs.. heheh..

tp dah makin byk words yg dia leh cakap la.. kira dah eh wat ayat lebih dr 3 perkataan. :-)

Dianaa said...

patut lah semuanya ada ros. hehe :D

PasirPantai said...

salam...nazihah ..
awak add saya dekat fb yea...
[akma che wan]
ape2 hal2 msg dkt fb.
tnet saya slow skrng ni..huhu
btw,tenkiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™