2 February 2013

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Nak cerita betapa sayangnya aku kat blog ni, jadi ambik kesempatan join GA yg suruh sambung ayat "saya sayang blog saya kerana..." memang betul2 kena tema...hihi

klik SINI untuk join..


Saya Sayang Blog Saya kerana.........
  • Blog ni la tempat lepak kalau boring.
  • Bila buka blog n bw kat blog orang, rasa macam singgah umah orang ja.
  • Dalam blog ni ada macam2, luahan isi hati, kejadian seharian, cerita sekarang
Paling penting kenapa aku sayang sangat blog aku kerana blog ini akan menjadi peninggalan paling bermakna untuk abang andai aku tiada nanti.. Kami jauh, apa yang aku rasa saat berjauhan dengan dia tak terungkap semuanya, jadi aku abadikan dalam blog ni.  Dalam blog ni tertulis banyak kisah hidupku yang mungkin dia terlepas pandang.

Sebab tu la aku sayang blog aku, walaupun blog aku tak seberapa, aku tetap sayang...

End..

Tarikh Tutup : 1 Mac  2013 (Jumaat)

4 comments:

Puteri Mama said...

tq dear join segmen usu...dear jauh dr en. suami ke...?usu dulu pn pernah jauh dr en. suami, suami kja tmpt lain, usu kja tmpt lain..dh nk masuk 2 thn stgh kawin bru rasa hdup dkt ngn suami..tkpe dear, sbr k...yg pnting slg myayangi..

Eza Boom Boom :) said...

Hello awak! Cantik blog. Eza berblogwalking nih.. Jemputlah pergi blog Eza..

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Meh kenal-kenal ye :)
Follower ke-112 :)

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu yer..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™