9 February 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

klik SINI untuk join..
Sibuk3, tapi aku nak join jugak segmen Apit ni, hihi..Apit menetapkan 6 syarat penyertaan

Ni syarat ke 5 yang perlu aku buat:
5. Haa then dalam entry tue sila ceritakan pasal blog fizgraphic. Tak kiralah nak ceritakan pasal doodle ka, tutorial ka, apa yang fizgraphic bantu hampa dalam dunia blogger nie. Ceritakan serba ringkas ikut kreativiti hampa. Dalam penulisan atau artwork ka. Ikut suka

Ok, apa yang fizgraphic bantu aku dalam dunia blog ni adalah blog dia buat orang jenguk blog aku, nak tahu kenapa aku cakap macam tu, sumanya kerana awal Januari hari tu aku join segmen yang fizgraphic anjurkan, iaitu Segmen: Saya Blogger Negeri..

Disebabkan segmen tersebut hampir sebulan juga la link blog dia teratas dalam  Referring URLs aku..hihi ( aku tak tau nak panggil apa benda tu, haha..) Yang aku faham orang jumpa blog aku melalui blog dia la kan, ngee~

Secara tak langsungnya orang dapat jenguk blog aku n tambah trafik serta follower aku, alhamdulillah..

Ok, alang-alang aku dah bercerita tentang Segmen: Saya Blogger Negeri.. Aku nak gtau la segmen ni takdak tarikh tamat, sentiasa berjalan, jadi sapa yang blom join bolehla klik SINI, 1st tengoklah aku dari negeri mana n korang boleh join sekaki, banyak giler tau yang dah join, latest aku tgk dah 300++ tau yg join...Tahniah Apit!! 

K la dah banyak bebel, takat ni ja kot, aku ok jer kalau terpilih atau tak, suma tu kan rezeki, kalau ada, alhamdulillah..;-)

8 comments:

FarhanahAdzlan said...

gud lak dan slamat bersegmen :)

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. alang2 dah sampai sini aida follow terus #125.. Salam Kenal nazirah :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno said...

salam! deno dari segmen yg sama! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™