21 February 2013

Air mata, please ya..

Nak cerita, tadi buat video kol, rindunya kat abang, huhu.. Saja try buat video kol tengok2 boleh, wahh hepinya..hihi Boleh tgk muka abang, tengok abang senyum, hepi sangat. Esok abang nak g dah, aku ni jenis emo sikit, satgi mula la nak nangis, huhu. Padahal kejap ja pun 2 minggu ja.

Dah habis video kol, sambung layan blog, mesej abang sampai gtau abang dah balik, tanya aku dok buat apa, aku gtau la tengah ngadap laptop, abang tanya dah makan? terus sebak, ishh.. air mata bergenang terus ngalir, tau sebab apa, sebab fikir pasni tak dah orang nak tanya aku makan dak g, adoiii, nazirah, nazirah, emonya..... nak buat camna, huhu.

Aku kat U ni pun tak sabar nak habis, tak tahan menanggung rindu bila abang balik, huhu. Seriusly kalau ada kereta sendiri, nak ja aku balik anytime bila rasa rindu.

Buat semua yang sudi baca entry ini, doakan my hubby pergi dan kembali dengan selamat, amin..

5 comments:

Nao Mei said...

Cik akak tag dear :)


http://www.maileyjayley.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-ku.html

jom join kalu sudi..hihi

Asyik Izas said...

ala, jgn sedh2 yea..nanti bolehla jmpa dia k..blogwalking byk2..:)

anis suryanie said...

mcm anis, air mata tu mudah sangat nak meleleh.. huhu..

pape pun anis doakan hubby nazirah slmt pegi and balik.. aminn~~~

anis

QasehnyaRania said...

amin.. kuatkan diri ye nazirah.. ala jap je tu.. ingat suami keluar mencari rezeki.. in shaa ALLAH..
nazirah kan kuat :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semoga hubby nazirah selamat pergi n balik yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™