18 February 2013

"Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly"

klik SINI untuk join..

Ok, ni gambar aku dengan pengarang jantung hatiku ( my beloved hubby a.ka. abang ) hihi. Gambar ni diambil 10 Feb 2013 semasa kami ikut pengantin g photoshoot, sekali dengan pengantin lama pun tumpang photoshoot sekaki, hihi. Bukan senang nak ambik gambar sunset camni, cantik.. Tu yang nak juga tu..ngee~

Contest ni tamat:
Tamat: 28.02.2013 @ 23:59
 [ Kebetulan sehari selepas anniversary aku yg ke2..;-) ]

Tunggu apa lagi jomla pakat2 join..;-)

7 comments:

Paly said...

wah, kalau mng mcm dah hadiah kan :)

thx sb sudi join :)

intanfirdaus247 said...

selamat pagi nazirah..wah cantiknya ..:) selamat bersegmen juga..good luck yer..:)

QasehnyaRania said...

good luck :D

cantik pic ni..nostalgia gitu.suka view tu

leyha said...

good luck.. dah follow awak !!!

http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

nur azzariah Mokhtar said...

azza dtg dr contest yg sama :) done follow

http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™