20 February 2013

1st GA by Nina-Barbie Giveaway

Klik SINI untuk join..
Semalam tak on9 sebab sakit kepala yang teramat, hari ni on9, 1st balas komen dulu, maklumlah komen blog ni tak dak lah beratus-ratus macam blogger2 lain, 2-3 kerat ja, sebab tu sempat terjah n balas sorang2 hihi, then dah settle tgk plak kat cbox kot2 ada yg tinggal jejak, then terpandang jejak dari owner GA ni , tq tau jemput saya join..;-)
Sebagai tanda penghargaan orang dah jemput aku pun join la GA ni, lagi pula syarat dia simple mimple sangat, follow buat entry n tag, settle! hihi.

Tarikh tamat dah tertulis kat banner, jom la pakat2 join..;-)

tag:
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
http://www.dayangdeno.blogspot.com/
http://blogakuw.blogspot.com/

3 comments:

Mizz Nyna said...

Thank you for join ye! good luck :D

Alia Az said...

dari GA yang sama .. goodluck ! hehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™