30 January 2013

MENANG GA MAYLEY JAYLEY (^_^)

On dashboard blog tengok kat komen, Macam tak percaya ja bila dapat komen dari TENGKU IJI : tahniah menang GA Mayley Jayley :D, terkejut aku, terus terjah blog MAI, ada senarai nombor plak, aku ni lupa aku no berapa, g plak kat senarai peserta, aku no 2, semak la kat senarai pemenang, ada lah. wahhh, tersenyum sampai telinga, aku dapat PHONE CASE. Alhamdulillah, hadiah kena tuntut kat Fan Page NorHayati.

Siapa yang nak tau senarai pemenang boleh la klik SINI.

3 comments:

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™