1 February 2013

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"

klik SINI untuk join..
Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

Ikut nasihat kak ina, copy jer entry ni,hihi, cuma kat bahagian "klik sini jika...." tu telah dibacklink, jadi sapa nak tgk hadiah klik ja kat situ k..

Jom la pakat2 join, hadiah dia perghh, terbaik!! hihi


10 comments:

ros_reeza said...

Salam perkenalan :) Ros singgah sini dari segmen yg sama :) MOga kita berjaya ye :)

IntaNBerliaN said...

Good luck nazirah!!

*thanks tau.. haa tu la, xsangka sambutan menggalakkan.. baru sehari... ada lagi 27 hari... hahahha.. xtaulah camne.. hihii

Kasih Lestari said...

dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

Jon jalan2 di blog saya...;)

deno said...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

Nurse & Engineer to be said...

hai dah join jgk GA ni..

n already follow this blog.. jemput- jemputla singgah n sudi-sudi lah follow balik ye:-)

Nisa Greennnpanda said...

gud luck..
jmput join lucky draw sy..
21 feb - 28 feb 2013 je.. >_<
http://greennnpanda88.blogspot.com/2013/02/vote-win-lucky-draw.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™