25 September 2014

Stupid joke!

Salam... wahh.. try update guna hp ni...hihi..

Nak cerita pasal stupid joke..memang stupid joke! Sakit hati ssgt org buat camni. Bagi org lain aku tak tau. Tapi bagi aku memang aku pantang betul org buat camni.
Reben ni ada double tape sebab buat carta organisasi hari tu. Tau apa yg stupidnya..reben ni dilekatkan di belakang tudung aku!! Yes di belakang tudung aku siap skali dg benda putih tu. Memang stupid sgt sapa buat. Nasib la akak tu tegur. Memang aku tak sedar langsung. Masa aku tau tu air mata dah bergenang.

Sejarah waktu aku form 1 dulu. Masa April full kat dewan makan ada yg knakan aku dgn cara ni. Aku lari kuaq g toilet sambil nangis. Sama juga situasi ni. Aku kuaq g toilet nangis esak2. Serius la. Aku memang tak boleh terima lawak macam ni. Sebab bagi aku;
1. Tak da rasa hormat
2. Sanggup memalukan kawan sendiri
3. Sanggup biar kawan jadi badut dan ditertawakan org lain.
4. Org macam ni mmg x boleh dibuat kawan

Aku tak tau aku dah jalan g mana. Sebab aku x sedar masa bila ia dilekatkan. Tp aku tau sapa yg buat sbb dia sorang ja yg berdiri kat belakang meja aku. 

Pada org yg buat ni plez stop utk buat stupid joke like this!! Dari aku nk kawan boleh jd benci tau.

Ini suma bg diri aku. Kalau bagi org lain ianya hanya lawak yg boleh diterima itu pendapat masing2. Bagi aku lawak sebegini sangat2 stupid sebab ia melibatkan maruah seseorang.



2 comments:

Puan Jiha said...

bersabar lah ye...sesetengah orang sensitivi mmg kureng sikit

Farah Waheda Wahid said...

lawak yang tak kena pada tempatnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™