7 September 2014

I Need Some Space


Haha, tetiba plak aku nak speaking, tak dak maknanya, aku copy ayat abang ja..
Dia post kat Fb, aku pun komen kat post dia ' i'll give you all the space you need' wahhh klass kaw cakap omputih, hahahaha

Tetiba asa nak hurai ayat abang ni, yeah, semua orang perlukan ruang untuk diri sendiri, aku setuju sangat, sebab kita dah banyak terikat dengan komitmen kan. Kesibukkan kerja harian membuatkan kita xdak masa untuk diri sendiri.

Kerja seharian, ada yang ada cuti ada yang xdak cuti langsung, mcm abang, kerja dia simple, tapi xdak cuti weekend melainkan cuti am, sesimple kerja dia memerlukan satu tanggungjawab yang besar, sebab dia yang buat keputusan, kalau ada apa2 salah dia yang akan bertanggungjawab. Berat kan tanggugjawab tu.

Ok, untuk abang, ambiklah seberapa banyak space yang abang perlukan, just let me know, jadi b xdalah risaukan abang, ok. love you, muah!



3 comments:

shalimar yusof said...

yups..setiap insan...walau dh bpasangn,,kite sndri pon perlu space..apath lg manusia lain kan...

armila style said...

Memahami sungguh ni..hehe
www.armilastyle.blogspot.com

Sya Mimie said...

Ruang2 kehidupan.. Sangatlah pnting..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™