5 March 2013

alhamdulillah, rezeki..

1st of all, minta maaf sesangat sebab selalu ja lambat update senarai peserta mini GA yang sedang berlangsung skang ni, klik SINI bagi yg blom join, tarikh akhir 17 Mac nnt, syarat yg tersangat simple, hadiah yg menrik, sapa tak join rugi!!.....;-)

Sebab yang salu lambat update adalah kesibukan di U, dah start esaimen, dah start nak presentation, tambah2 skang dah sem 4, lagi la mencabar sikit, huhu.

Apa pun sempat juga blogwalking, hari ni ambik kesempatan blogwalking kat peserta2 yg baru join..;-)

Alhamdulillah, masih ada masa untuk berblog walaupun sibuk, sebab dah minat kan.

Nak gtau sesuatu ni, syukur alhamdulillah, menang lagi 2 segmen...

Yang ini....
SEGMEN TGK KAT--> SINI
Dengan yang ini....
SEGMEN TGK KAT---> SINI

Nanti aku update hadiah yer, lagi 2 hadiah blom cerita, dari Afna n Ciksu...Nanti story sekali semua ya!




8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah rezeki...congrats dear...

QasehnyaRania said...

nanti ciksu join.in shaa ALLAH

Nisa Greennnpanda said...

congrats coz mnang dear..
tp awk blum bg details lg..
bg cpat2 tau..
coz esk sy naik flight..

intanfirdaus247 said...

Salam nazirah..sorry akak baru online blog dan nak bw...slow2 ..:) wah tahniah yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™