31 March 2013

Hadiah Istimewa..;-)

Sesapa yg masih ingat aku pernah gtau yang aku beli dua buah buku untuk hadiah GA aku, satu untuk aku dan satu lagi untuk pemenang, tapi salah satu buku yg sampai tu reject, reject kat cover jela, muka surat dan halaman dalam masih cantik, klik SINI untuk baca story dan tengok pic dia..

Dan Alhamdulillah buku ganti dah pun sampai, so buku yg reject tu aku berniat nak bagi hadiah pada top reference waktu GA aku berlangsung, sebenarnya takdak pun dijanjikan top reference akan dapat hadiah, tapi alang2 dah ada buku lebih tu, apa salahnya kalau berkongsi dengan orang lain, lagi pun rejectnya takda la teruk, just cover ja..;-)

Dan inilah insan bertuah tu..;-)



QasehnyaRania
QasehnyaRania
klik header untuk terjah..
Terima kasih sebab sudi promot Mini GA saya..;-)

Tinggalkan:

nama penuh
alamat
no telefon

* maklumat tersebut tidak akan di publish..;-)



3 comments:

Kasih Lestari said...

Tag join segmen

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™