28 March 2013

♥ sibuknya.............................


Lama sangat tak update, banyak benda yg jadi, satu per satu,

19  March selasa, aku sewa kereta balik rumah tengahri, abang dari Kl otw balik kedah, malam abang sampai, aku tidur rumah.

20 March 2013 pagi ku bertolak balik ke UUM, kelas….

21 march 2013 hari khamis, ptg aku bertolak ke Titi Hayun Yan untuk kem kembara, 

23 hb tengah hari balik sampai ptg, malam tu bertolak ke Putrajaya, sampai Putrajaya pagi, ptg bertolak balik kedah , abang bertolak ke Kuala Lumpur, aku sampai kedah  tengah malam. Abang sampai Kl malam,

24hb kelas macam biasa, abang buat medical check up..

25hb isnin petang aku balik kampung sebab dapat berita mak sedara aku sakit, sampai umah maghrib, aku lepak umah sampai tghmalam, abang sampi dari kl trus datang ambik aku.

26hb selasa pagi aku keluar g temu ramah untuk tugasan Hr, balik dalam kul 5, kul 6, aku mak  abang n adik  g tengok mak sedara aku yg sakit, kami blik umah maghrib. Rancang nak balik malam tu tapi abang nak hantar aku esoknya, ok.;-).

27hb rabu, pagi abang hantar aku balik U, kemas bilik, kemas apa yg patut sepanjang peninggalan aku, letih..

28hb, esok, aku balik kampung lagi…….!! 

Sayang sangat kat abang,hihi, dapat hadiah mini bear! macih cyg!! ni plak untuk abang..;)
Photo: Untukmu syg... Mohd Ezri Ramli
for u my love!!
* update ringkas sangat3, just nak gtau, sayang abang sesangat n terima kasih untuk segalanya...;-)

1 comment:

Nao Mei said...

lama beto tak singgah belog adik nie..hihi...

cik akak pun 29 nie balik kampung juga..hihi..selamat bercuti ye dik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™