21 March 2013

BUAT YG MENYERTAI Mini GA..

Salam, maafkan saya kerana tak dapat nak umumkan pemenang malam ni, skang pun dah lewat, saya kat u sekarang, abang sampai malam semalam, tak sempat nak suruh dia cabut undi sebab pagi saya dah bertolak balik ke U, huhu. Malam ni saya akan cabut undi, dan siapkan entry untuk auto publish pagi2 esok..

Hadiah akan di post pada hari isnin insyaAllah sebab esok Khamis saya akan ke TITI HAYUN YAN untuk KLK kembara, mendaki gunung Jerai..;) Sabtu baru balik, then Ahad akan ke Putrajaya pula, waahhh,,macam sibuk sangat kan, haha.. Nak buat camna, student, kenalah buat cara student walaupun dah berstatus isteri, alhamdulillah dapat suami yg meletakkan sepenuh kepercayaan kepada saya, ngee~

Ok, mohon maaf sekali lagi, nntkan pengumuman esok pagi yer...

2 comments:

Dianaa said...

wah, busy betul kak nazirah ea. hehe apa pun jaga diri masa buat apa2 aktiviti :D

QasehnyaRania said...

wah bizi dia..
take care ye irah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™