19 March 2013

♥ Berehat sebentar..

Aku perlukan masa untuk fokuskan kepada study, aku dah makin sibuk dengan tugasan dan mid term yg bakal menjelma awal bulan 4, mungkin pasni aku hanya akan jalan2 kjap ja, then buat entry berkaitan kehidupan harianku, maafkan aku andai ada jemputan GA yang tak dapat aku penuhi. 

Abang dah sampai darat, alhamdulillah, insyaAllah esok abang balik, entah sempat atau tidak nak berjumpa dengan aku, esok pun aku balik kampung juga, sewa kereta dari U, si kancil..Manual..;-) doakan perjalanan kami selamat..Andai ada jodoh kami akan bertemu, kalau tak mungkin selasa depan sebab khamis ni aku ada kem kat Gunung Jerai selama 3 hari 2 malam, ko k kembara..sem depan aku berkayak, sem ni mendaki plak.." ku ukir namamu di awam gunung jerai bersaksikan laut daun nyiur melambai "

*Aku sedang berusaha untuk jadi insan yang lebih baik dari semalam, semuanya bermula dari hati....


6 comments:

Dianaa said...

busy ea sekarang :) good luck for your study ^^

QasehnyaRania said...

berkayak kat mana..lama pulak tangan ni tak mendayung...rindunya :)

take care ye :)

Si Matatajam said...

Moga segala urusan dipermudahkan Allah swt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dulukam mana yg penting nazirah..take ur time

Kasih Lestari said...

Rindunya nak belajar....gud luck 4 ur study

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™