11 March 2013

HADIAH YG DAH SAMPAI..

Menang GA dari AFNA, dapat keychain comey, sampai kat umah sebab aku bagi alamat umah, tak bagi alamat U, bila sampai, aku suruh adik aku bukak, dia terus berkenan n mintak kat dia, siap terus gantung kat hp dia lagi, ni haa



Tak gamak plak aku nak mintak balik, jadi aku bagi jerla kat adik kesayangan aku tu, hihi

Then dapat hadiah special dari CIK SU..

Ni haa..


 Ni bukan menang tau, tapi hadiah istimewa..Terima kasih ciksu,;-) Yang ni aku dah pesan siap2, no, no, no, ni kakak punya, hihi, comey kan, alhamdulillah.. setakat ni dah 3 hadiah aku dapat.. rezeki, ada 3 lagi aku menang, 2 keychain, satu lagi nnt aku story dalam entry yg lain plak, sebab ia lain dari yg lain.
Ok, sapa nak hadiah???

Jomla join mini GA aku, menarik juga tau hadiah dia, klik SINI untuk join..

Ini semua rezeki, aku bersyukur sesangat..;-)

9 comments:

نور افيره said...

alhamdulillah slamat smpai.. :)

heirizalieyana said...

jom join GA
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

Nao Mei said...

Rasanya nak minta ler key chain tu..hihi...lagi cik akak memang minat key chain...tak caya nanti akak buat entri k..hihi...salam sayang dari akak

Dianaa said...

tak pasal2 adik yang ambik dulu ek. hehe :D apa pun tahniah ye :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.lega bila selamat sampai :)

Nadya Bubble said...

Promosi Al-Quran Pelangi :) Ready stock! http://bit.ly/10AVN8H

Si Matatajam said...

Bestnya dapat hadiah..tahniah

Nao Mei said...

ok dera...hampir2 terlupa....syukur adik ingatkan akak..hihi...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™