26 February 2015

Jom pakat2 join...



Siapa lagi belum join Giveaway yg Super Duper Hot ni. Memang tersangat rugi. Sebab hadiah yg bakal dimenangi memang meletop habis, hihi

Aku tolong promot GA Angah sebab aku salah seorang sponsor, keychain Sarawak + pen. Cute miut jer keychain tu tau. Dan banyak hadiah lain lagi antaranya Blouse, kadigen, shawl, topup rm5.

Syarat sgt simple, entry plak copy paste jer sebab Angah dah sediakan code. So tunggu apa lagi tak join..

Klik banner kat atas tu!!

6 comments:

Nur Amalina said...

saya join giveaway ni..tq cik puan yg sponser ni..hehe..hadiah best.
http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™