21 February 2015

Template Dari Hati Nazirah 2015

Wahhhh panjangnya pic ni... Pakai software apa agaknya. Kak Kathy yg letak dalam draft ni. Lepas edit blog aku hari tu lagi. Lama dah. Baru hari ni sempat nk karang entry.

Ok. Blog Nazirahnyerr dah bertukar wajah untuk tahun 2015. Dan kali ni aku menggunakan khidmat dari Kak Kathy. Camna boleh kenal Kak Kathy? Aku tengok kat blog Cik Akak. Sebab aku perasaan semua templet Cik Akak di edit oleh Kak Kathy. Jadi aku pun terus contact Kak Kathy. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Hujung bulan 1 aku contact Kathy. 3 Feb Kak Kathy start edit. 5 Feb siap pasang. Cepat kan!

Aku guna tema warna coklat kali ni. Pemilihan warna oleh aku sendiri, tulisan header aku sendiri. Yg lain kreativiti kak Kathy, memang puas hati..

Favicon, banner, chatbox, footer, header, side bar, watermark, suma puas hati. Alhamdulillah. Memang mudah sangat berkerjasama dengan Kak Kathy. Selain edit blog full templet, kak Kathy juga ambil upah utk edit berasingan seperti header shj, footer shj, water mark, dll..

Upahnya pun berpatutan, under bajet, hasil yg sangat memuaskan. Yg penting kak Kathy pandai suaikan bunga ros tu, suka sesangat! Nk juga bunga ros walau tema warna coklat. Haha..

So untuk tempahan edit blog,
Boleh terjah blog Kak Kathy.

http://kathyrbain.blogspot.com


9 comments:

Kathy R'bain said...

Tq zira sebab berpuas hati.. Ye,dah lama masuk draf zira hari tu.. Tq juga sebab sudi promote kan kak kathy ye? Sayang sis.. :)

dyanzakhi said...

Jemput jwb soalan kalau sudi, awk terpilih :)
http://primrosebunga.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

salmiah awang said...

berhajat juga nak suruh Kathy buat.dah lama nampak bunga sweet ni dan sangatlah berkenannya.huhu

salmiah awang said...

berhajat juga nak suruh Kathy buat.dah lama nampak bunga sweet ni dan sangatlah berkenannya.huhu

hidayu ayumie said...

waahhh cantekk
lawah kak khaty buat

done follow sini ye

http://hidayuayumie.blogspot.com

Fuza Musa said...

wah wah,,dah cantik Blog dia :)

QasehnyaRania said...

cntik kemas tersusun..
yg pnting simple kan..
pppstt: ciksu edit blog dengan eca juga.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™