7 February 2015

Happy birthday buat suamiku tersayang.


6.2.2015

Selamat ulangtahun buat suamiku yg tersayang yg aku bahasakan dia 'abg' dalam blog ni.

5hb petang abg sampai rumah. Gigih juga balik sbb my birthday abg tak balik. Tapi abg jadi org pertama yg ucap. Sharp kul 12. Hepi sangat masa abg sampai. So malam tu siap hadiah untuk abg letak atas printer tepi pintu, ngee~~
Hadiah tahun ni. Hadiah apa biarlah rahsia, biasa2 saja sekadar kemampuan seorg suri rumah..;)
Tapi sayangnya. 6hb tu abg kena gi keja. Feb abg memang busy sebab projek dah final. Nak habis dah. Pagi2 abg siap nak gi kja aku capai hp terus tangkap gambar, kebetulan Ainul dah bangun, aku ambik Ainul suruh abg pegang, nak tangkap gambar dengan ayah dia sempena birthday ayah dia. Nnt dia tau la ayah dia 31 tahun dia besar mana waktu tu. Hihi.

Tengok la birthday boy tengah ralit main hp. Org tangkap gambar dia pun tak sedar, perasan atau tidak 2x dah entry wish birthday kat abg gambar main hp. Hihi

Ainul dengan ayah. Masa ni Ainul baru bangun tidur, muka masyam ja. Comey ja bonda tgk Ainul pakai baju talitubis ni. Hihi

Ucapan untuk abg.

Selamat menyambut hari lahir yang ke 31, tua dah abg, dah 3 siries dah. Hihi. Bb muda mudi lagi. 😁😁

Moga abg hepi selalu, mendapat umur yg berkat, dipermudahkan segala urusan, di murahkan rezeki. Bb sayang abg ketat2..😘😘😘

Klik SINI untuk join segmen aku.. jom support..;)

5 comments:

Nur Inani said...

patotlahh tak senyum muka ainul. baru bangun rupanyaa ^^

Cetusan Minda said...

selamat hari lahir pada suami ...

Kathy R'bain said...

Tak jauh beza birthday sis dengan cik abang kan?

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.hppy belated besday.
geng february hihi
ppsstt: irah nak tahu tak, pagi tadi kan.biras ciksu dah selamat bersalin.dapat bby boy.suka snagat sbb sama tarikh lahir dgn ciksu..wehoooo.. ;)

Mardiah Diana said...

Salam singgah di hujung minggu dik...dan selamat hari lahir untuk suami adik ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™