12 February 2015

Jangan menyepi lama2 Nazirah

Amboi2 puan Nazirah. Lama menyepi nampak. Busy sungguh yer. Hmm. Agak la. Ada masalah melanda yg melibatkan keluarga, memang x tenang nak buat apa, sibuk bertanya khabar, sibuk berbalas mesej, alhamdulillah, dah dapat khabar berita yg baik. Harap semuanya selesai dengan baik lepas ni.

Dah cuba untuk nak up entry at least 1 hari sekali. Tapi x dapat nak konsisten. Sedey. Harap pasni bleh disiplin diri.

Serius mmg banyak nak cerita. Banyak gambar yg dah diletakkan watermark. Tunggu nak upload dan karang entry ja. Tunggu tau.

Alhamdulillah penyertaan dah makin ramai. Pada sesapa yg blom join SEGMEN PROJEK SYUKUR. bolehla klik kat Home di bawah ni. Aku dah letak entry tu sampai 14 Feb ni. Esok lusa ja oiii. Nak tamat dah. Cepat2..

Ok la. Tq sudi support. Sayang reader suma. Moga hidup anda diberkati. Amin. ;)

4 comments:

Nur Inani said...

Kalau busy memang kekadang tak sempat nak up entri kan akak ^^

AMIIZAA said...

salams nazi, kak mieja dtg sini:)

sayidah napisah said...

jangan menyepi lama lama kak nazirah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™