6 February 2015

Almari baju untuk Ainul

Assalamualaikum..

Akhirnya tercapai juga impian nk beli almari kat Ainul. Almari baju. Dulu masa pregnant memang teringin sesangat nak beli. Tapi tak mampu nak p servey sendiri, bila gi 1 kdai tu mahal plak sampai dekat 4 ratus.. Abg plak busy, mana rajin nak pi 2,3 kali.. Apa yg mampu hanya search dan tengok dalam internet ja. Berangan tak sudah. At last beli drower ja. Sedih sangat. Tp bersyukur juga sbb ada juga tempat nak simpan baju Ainul.

Sekarang tengah tunggu, katanya penghantaran petang ni, tak sabar plak rasanya. Aku jumpa dalam fb, akak ni promot, pastu aku ajak mak ayah mertua aku p kedai tu. Mak ayah aku beli rak pinggan dgn almari pinggan. Masa tu tak decide lagi nak bli almari untuk Ainul.

Bila balik rumah. Aku mesej akak tu mintak dia hantar gambar2 almari baju. Dia hantar yg utk clear stok. RM180 ja.. 3 pintu. Bagi aku sangat berbaloi !! Nanti dah sampai aku update k..

Ini la almarinya. Pic yg akak tu hantar kat aku. Yg lain 2 pintu. RM160 tapi tinggi. yang ni lebar. 3 pintu. So aku ambik yg ni ja. Boleh letak TV baru hadiah hari lahir tu. Dok kat Penang lagi. Tak aci abg rasmi dulu. Kata hadiah aku. Haha..

5 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah petang dik...comelnya almari baru untuk Ainul...

cik mah said...

Wah...best2...cik mah beli yg 3 pintu tu je..2..ingt nk cr drawer..lagi mudah..ni nasib nk buka almari payah..azwa dah start punggah

Nur Inani said...

wahhh ada almari baru. ehh blog akak dah bertukar wajah. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™