20 January 2013

SHORT SEGMENT BY NAA

klik SINI untuk join!!
Hadiah:
2 orang top referral akan dapat bloglist setahun, t.up RM 10, review and promote blog

5 orang bloglist setahun (random) and promote blog

**semua yang join segmen ni  akan di promote oleh penganjur segment.
TUNGGU APA LAGI JOM LA PAKAT2 JOIN...

update: header aku yg tak seberapa nih...

klik SINI...


Tamat pada 21/1/2013

10 comments:

SD said...

assalamualaikum. Dari segmen yang sama, follow awak sekali :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

jemput join segmen saya yang xseberapa ni..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni..
good luck yee..

Nur Alisya Qairina said...

Assalamualaikum .

saya pun dari SHORT SEGMENT BY NAA . dah follow u . follow me back 'kay :)

IeJa Md Sah said...

salam..dri segmen same...done follow...>___<

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™