11 January 2013

HEADER SDN BHD

Hahahaha...nampak sangat kan buat sendiri, saja try2, ok la tu kan, untuk tatapan aku, mata aku tgk ok ja, orang lain terpulang la, kalau asa sakit mata takyah tengok, baca entry kat bawah ja, haha. T la kalau aku ajin mengedit aku edit header baru plak, ni buat tak bersungguh pun, touch up gitu2 ja.. Pakai Paint n ACDSee Pro 4, klik punya klik jadi la header macam kat atas tu, tempek gambar aku n abang masa p honeymoon tahun lepas, muka dok ada seri pengantin lagi tu, haha. Ok, takat ni ja kot, jumpa next entry plak yer.

* untuk kali ke berapa aku nak nyatakan, segala ayat dan isi dalam blog ni adalah dari hati aku melainkan kalau aku copy aku akan mention, jadi penulisan aku hanyala ala kadar, bahasa2 yang aku gunakan agak rojak sikit, huhu... 

HAYATI LIRIK LAGU NI...

Ways

Warkah Buat Kekasih 


Mencorak bintang menjadi kerongsang ku tak berdaya
Kerna nyata ku tak sehebat dia bermain kata
Memintal buih menjadi keranjang ku tak berdaya
Kerna aku tahu imaginasiku ada batasnya
Kekasih jangan pula engkau
Menolak warkah cintaku yang tak bermaya

Kekasih harap kau terima warkah cintaku
Yang biasa tiada berbunga
Namun begitu izinkan aku menghibur jiwamu
Dengan kata-kata yang sederhana

Aku bukannya sasterawan negara
Aku hanya manusia biasa
Menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa
Maaf jika kutak sepeka dia
Tak mampu menganyam awan gemawan
Menjadikannya selendang untukmu
Oh kekasih

Kekasih harap kau terima warkah cintaku
Yang biasa tiada berbunga
Namun begitu izinkan aku menghibur jiwamu
Dengan kata-kata yang sederhana

Aku bukannya sasterawan negara
Aku hanya manusia biasa
Menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa
Maaf jika kutak sepeka dia

Tak mampu menganyam awan gemawan
Menjadikannya selendang untukmu
Oh kekasih

7 comments:

mun said...

holla.. singgah sini..sempoi je ayat tulis blog.ihik.. btw, jemput singgah n follow blog saya ye.ehee =D

Mahamahu said...

Singgah kat blog kawn2 hari minggu sambil rest and baca byk yg terbaik kat sini best lah follow terus

IntaNBerliaN said...

padai nazirah wat header yer.. cantik.. sweet je gambar dgn hubby tu :-)

NaZiRaH... said...

@IntaNBerliaN

hihi..gambar honeymoon akak.. edit ala kadar ja, takdak photoshop pun..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™