21 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

klik SINI untuk join!
Jumpa segmen kat dashboard, ngee~ dari blog sapa ek? alamak aku tak ingat la, adoii...
Takpa lah, skang kan memang waktu giat menjoinkan diri dalam segmen2 dan GA2, pantang tgk la, kalau simple jer syarat dia, senang nak join, aku terus join..;-)

  • NAZIRAH
  • 04 FEB 1989

Segmen ni tamat 31 Januari 2013
Jom pakat2 join!!!

9 comments:

Mimie Najib said...

asslmkm..tQ nazirah for join my segmen..hehehe.. salam kenalan juga ya.. :)

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama...:)
Lawat akak nazirah...:)

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

michelle De hunny said...


terjah sini dari segmen sama.
jom ke blog sy pulak :)
follow awak~
follow me back kalo sudi (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

nabila barni said...

baru follow blog ni,follow blog nabila plak ye..:)dari segmen sama !

Ayu sukatiakula said...

salam,

singgah dr segmen yg sama

jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

done folo u

happy belated bday dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™