18 January 2013

"My First Giveaway by Echa"

klik SINI untuk join
Haha, tengok kalau aku dah terlebih rajin, 1 hari mau 2,3 entry aku buat, besala, tengah cuti sem ni, malam2 ni jerla keja aku, kalau kat U sibuk dengan esaimen la, study esok nak kuiz la, macam2 lagi la, bila dah cuti ni, merdeka la kejap..ngee~

Jomla pakat2 join, support rakan2 blogger yang lain, insyaAllah suatu hari nanti akan ada GA by NAZIRAH plak..hihihi

8 comments:

nor aishah said...

Terima kasih sebab join

Good Luck =)

eymasu said...

terbang dari GA yang sama..hew..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

Hai. Dari GA yang sama. ^^

nicosikura said...

salam ^_^, blogwalking dari GA yang sama..

http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.htm

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

sayidah napisah said...

Datang dr segmen yang sama. Sudilah follow saya balik ;)

http://memburucintamu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™