31 January 2015

PENGUMUMAN!!!

Assalamualaikum..
Nazirahnyerr blog akan anjurkan Segmen tau!! Nama segmen tersebut adalah "segmen projek syukur". Inspirasi daripada kak Zeeda Aziz.

Beliau akan post dlm fb beliau 3 perkara yg beliau syukuri dlm hidup setiap hari selama 1minggu / 10 hari camtu, aku x ingat dah. Best baca.... Buat kita beringat bahawa tak semua orang dapat apa yang mereka inginkan. Dan buat kita bersyukur dengan apa yg kita miliki sedangkan org blom tentu ada.

Jadi aku nk buat camtu juga, nak ajak blogger2 kat luar sana untuk join, tp bukan hari2 la, dlm banyak2 perkara dan nikmat yg Allah bagi just huraikan 10 perkara ja yg korang syukuri. Untuk non-muslim pun boleh join. Just senarai ja 10 perkara yg kamu syukuri..

Yg bestnya ada 2 hadiah misteri untuk setiap 10 peserta, maksudnya klu 20 peserta hadiah akan jadi 4, klu 30, hadiah akan jd 6. Kiraan ikut bundar. cth klu 37 org, akan dikira 40 so hadiah akan jd 8 ;)

Dan.......ada hadiah saguhati untuk semua peserta!! Semua peserta juga akan dimasukkan dalam bloglist aku!! ;)

Jom support!!
Segmen akan start 12tgh mlm ni iaitu 1FEB hingga 11.59pm 14 FEB 2015..
2 MINGGU.

Jangan lupa join tau!!




3 comments:

Cikgu Norazimah said...

ok noted ;)

Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™