17 January 2015

Handphone dari kesayangan hamba

Haa, dah terlanjur gtau nak cerita pasal hp baru kan...

KUNING BAQ HANG....
Ok kisahnya camni, hp samsung galaksi sii aku tetiba ja stuck dlm flight mode, aku pun xtau apa punca, masa tu miniGA aku tengah berlangsung, mmg sedih la, wifi opis depa block blogspot, x boleh buka. Hmm..

Hari2 ngadu kat abg, hp rosak hp rosak, kebetulan abg bli hp baru, so aku mintakla sony abg, abg x bg, katanya ada problem, dia nak jual, sedih aku.

1 malam tu aku dah terlalu sedih, fb, wasap wechat suma x boleh, sepi ja hidup, blog apatah lagi. Abg balik malam tu aku nangis gtau bb nak hp, bb ingat abg beli. Sambil nangis, abg nak tdo dah time tu, abg kata klu nak himpun duit beli sendiri, buat layan x layan ja, aku nangis cakap bb ingat abg beli, pastu abg kata perasan, huhu. Sungguh2 aku nangis, macam ank kecil nk mainan, dasat sungguh bila ingat balik, kahkahkah, mcm bydak2 abg kata, pastu abg cakap p ambik atas rak. Aku dgn semangatnya p tgk, dalam samar sbb pasang lampu tidur, nampak hp abg jer, aku kata itu hp abg, abg kata bawah dompet tu. Aku p tgk lagi sekali..wahhhhhhhhh.. hp baru!!!

Asus zenfon 4.5... Serius hepi gila gila gila!! Hp baru tu, selama kawin abg mana pernah beli aku hp baru, semua aku guna hp abg ja lepas abg beli hp baru, kira asal abg beli hp baru hp dia dia akan bagi aku, Nokia E71, Samsung Galaksi Sii, tapi kali ni aku dapat hp baru!!! Suprise sesangat!!

Memang hepi taktau nak habaq la. Hihi. Paling best bila hp ni boleh update blog, kelas!! Laju plak tu. Lama dah aku x on laptop untuk update blog, start ada hp ni aku update guna hp ja. 23/9/2014 1st pic Ainul dalam hp aku. Almost 4 bulan dah aku guna!! 

Dedikasi khas utk abg.
Abg terima kasih sbb hadiahkan bb Hp baru. Bb syg abg ssgt!! Moga Allah murahkan rezeki abg untuk kita sekeluarga, moga Allah permudahkan urusan abg untuk cari rezeki..amin..

Dengan hp ni boleh update blog selalu tanpa perlu buka laptop. Sangat memudahkan!!

WAJIB LA WALLPAPER WAJAH2 KESAYANGAN HAMBA...sekian.
 

3 comments:

h- Zinnirah said...

bestnya boleh update dari hp je! laptop stuck T____T dah lama x update. btw, tahniah ya. beriya nanges, saja cik abg nak bg nanges lama lagi. hihi. menyakat

Ibu Lala said...

Syoknye dpt hp baru. Akk pun update segala dgn hp ja. Mls nk buka lappy

QasehnyaRania said...

suka lettew :) sama la ciksu skrg update blog guna hp j.nk buka laptop.punyala malas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™