14 January 2015

"1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com".

KLIK BANNER
Blog kak Farah banyak tentang tips, tentang anak teruna dia Ash. Bagi pandangan peribadi aku, kak Farah memang seorang yang sangat detail dan rajin. 

Kenapa? Sebab kak Farah kerja, tapi boleh bahagikan masa jadi ibu, isteri dan blogger yang sangat rajin update, hihi. Aku tau sebab salu jer naik kat notification aku di facebook dalam kelab blogger Ben Ashaari. Memang tabik spring la!!

Satu gi entry paling melekat kat otak aku sampai la pasal kak Farah basuh baju ash guna tangan, dah kering siap iron lagi.. Aku pun x rajin sampai camtu, kuikuikui.. Baju Ainul yg nak gi jalan2 ja aku iron. Kalu basuh wajib mesin. Kikiki

Tips terbaru kak Farah share pasal masa berblog, sekali lagi tabik spring bila kak Farah gtau dalam toilet pun dia ambik kesempatan utk blogwalking. Perghh. Bangun pagi2 untuk karang entry, memang terbaik!! Aku dulu masa praktikal. Balik kerja ja terbungkang atas katil ngan Ainul punya letih. Bangun pagi siapkan apa yg patut, xdak harinya nak hadap laptop bagai. Hihi. Boleh tengok entry 2014 ada berapa kerat ja klu nak banding 2013..huhuhu

Hope kak Farah boleh kekal konsisten sebagai penulis dan blogger yang hebat!!


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih nazirah, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html dan all the best...

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™