31 January 2015

Ainul Mardhiah 8 bulan..;)

31/5/2014-->>31/1/2015
AINUL MARDHIAH- MATA YG DIREDHAI
Ainul Mardhiah permata hati ayahanda dan bonda hari ni genap la 8 bulan. Kejap ja masa berlalu sayang. Klu tahun lepas bulan 1 bonda tengah bercuti. Cuti sem. Time ni la perut tengah muncit. Dalam 4 bulan gitu. menghitung hari nak masuk U balik.

Tahun ni Ainul dah terbentang depan mata, dengan karenah yg sangat mencuit hati. Bikin hati ni terhibur selalu. Saat entry ini ditaip Ainul tengah tarik rambut bonda, picit telinga dengan mulut Ainul yg bising babababa, mamamamama, (^^)

Perkembangan Ainul;

Dah pandai angkat tangan dan kaki macam org nak merangkak, hanyun2 badan then jatuh balik.

Mulut bising yg amat. Bababa,mamama,tatata,papapa..

Dah pandai kenal org, hulur tangan bila org nak ambik, peluk bonda kalau org tu Ainul x kenal.

Dah boleh golek2 1 katil.

Ainul dah start mkn roti kering, jenama HSB, habis sebelah Ainul mkn. Yg penting Ainul mkn sopan sgt, x comot pun..hihi
MARAH KE BONDA AMBIK GAMBAR, HIHI
Bonda harap nnt bulan 5, time sambut birthday Ainul yg pertama Ainul dah boleh jalan. Bonda nk hadiahkan kasut, hihi..

8 bulan dah. Indahnya setiap hari yg berlalu disamping kamu syg, moga kamu sentiasa berada di bawah lindungan Dia. Amin..
AINUL MARDHIAH DAH MCM ABG SADO, HIHI.. MUKA KENTAL MCM AYH DIA.







2 comments:

Cetusan Minda said...

sama nama dgn my anak buah bezanya my anak buah baru berusia 6 bulan ... geram dgn kecomelannya ...

QasehnyaRania said...

semangat ainul :)
bonda dh bersalin ke ainul ?
ainul dpt adik lelaki ke perempuan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™