15 January 2015

Ainul dah ok bila keluar malam..

Ainul sekarang dah ok jalan malam. Relax ja dia dok dalam keta kelam2 pun. Dah terbiasa. Dulu masa 1st bawa dia keluar malam, nangis juga, bukan jauh pun dari rumah, baru sampai kat simpang depan tu dia dah melalak, haha. Pak mertua aku kata biar ja, nak kena ajar juga, lama2 diam la. Pujuk2 tunjuk lampu kat dia.

Malam ni kami gi Jitra, kali ke berapa x ingat dah sebab memang selalu keluar p Jitra, dengan Fil n Mil serta adik ipar. Abg kat Penang x balik.

Bila dah keluar memang tak balik tangan kosong. Sangkut juga seluar Cheetah satu. RM21.90 sepasang. 2 pasang RM26, gila ko x beli. Naik juling mata tengok harga tu. Haha

Dah beli seluar takkan tak beli apa2 untuk si dia, kebetulan ada baju kegemaran dia, sangkut jugak sepasang. Tu jala. Ainul? Xdak apa untuk Ainul,l. Ayah dia pesan jangan beli baju babyak sangat. Ok. Bonda dia behave. Haha. So, Ainul aku bagi tok dia dukung, sementara bonda dia jadi tangan sotong angkat letak angkat letak baju seluar kat situ, ngeh ngeh ngeh...

Opsss. Alamak TERbekenan plak kasut BATA tu, pejam nampak celik pun nampak ni. Camna camna, harga dia sangat memikat sesweet designnya. Tau berapa. RM59.99. Kelas ko, psiko kuat! Klu letak RM60 kan nampak mahal. 

Fikir punya fikir dapat idea, apa kata kita bodek si dia time birthday nanti.. lebih kurang 2 minggu ja lagi. Gud idea!! Hihihi

Dah bebel panjang meh nk belanja pic sekeping..

Piuweetttt.. Puas panggil anak dara aku ni. Dok ralit tengok plastik gantung kat kedai tu..haishh..Ainul..Ainul..


2 comments:

misz sheyla said...

bambamnye nmpak ainul..bape kilo ni

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.
anak ciksu ok kluar malam.
kalau dlm keta lena je..

masa umo 4 bln ajaq naik bas malam. risau juga.tp kena cuba.
nasib behave.cma.skjap j nangis sbb bas stop lama.dlm hati risau juga kan. sbb msa bas stop tu tgh malam..

blk kl jrg juga jln malam.selalunya sebelum maghrib dh cba sampai rumah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™