15 January 2015

3 Tips Nak Cantik

Nak cantik kulit muka ka, nak kurus , nak sihat ka. Semua boleh guna tips ni..

1. JANGAN MALAS

Jangan malas untuk makan supplement, beli ratus2 tapi malas nak makan, pastu merungut kulit muka x lawa pun, badan tak kurus pun, sakit aku x kurang pun!!

Macam aku siang malam telan!! Vita C untuk kulit cantik, ESP dan ALFALFA untuk milk booster, OMEGA GUARD untuk sendi tangan aku, bonus KURUS!! Shaklee best!!

2. KENA GIGIH

Kena gigih!! Wajib minum air masak banyak.. Gigih senaman biar pun hanya naik turun tangga, gigih tak makan malam sebab makanan tak sempat nak hadam.

Macam aku memang jarang sangat makan malam. Makan benda berat la. Lapar makan jer air ngan roti, klu lapar sangat baru makan makanan berat.

3. BE HAPPY & POSITIVE

Hepi ja dengan apa yg kita amal. Berfikiran positif, yakin supplement kita amal ni berkesan, mungkin lambat sebab badan kita banyak toksin yang kena singkir. Jangan la makan seminggu dah harapkan kesan yg melampau lampau..

Contoh paling best bab susu badan. Telan supplement 3 tong pun kalau otak ashik fikir susu badan aku takdak, susu badan aku kurang, memang automatik jadi, sebab otak kita dah set camtu, jadi think positive ok!!

Itu ja..

2 comments:

Irissha Greenalista said...

Betul tu..tak boleh bergantung sangatn dengan supplement

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™