18 January 2015

Lapangnya bila dah selesai...

Secara rasminya, maka tamatlah hidup aku sebagai seorang pelajar. Tunggu nak konvo plak hujung tahun ni..

SPM 2006
LOWER 6 2007
POLITEKNIK 2008-2010
UNIVERSITI 2011-2014

Rasa lapang sekali bila dah habis study ni, lepak kat rumah tanpa perlu fikirkan ASSIGNMENT, KUIZ, TEST, TESIS, REPORT, arghhh....LAPANGNYAAA...

Itu dari satu sudut, dari sudut yang lain jujur perkara paling hepi kat U adalah time dengan member, dan sekarang dah mula rindukan member, Kak Mas, Diana, Aida, Nabila, Alonk & my lovely roomate Tihah. Rindunya nak LEPAK, rindunya nak JALAN2, rindunya nak GOSIP..

Sekarang kat rumah dah jadi housewife, dah jadi mak2, 1 ja impian belom tercapai, nak dok rumah sendiri.. insyaAllah 1 day..




2 comments:

Mak Jemah Jual Vitamin said...

sesekali memang kenangan masa study tu akan terbayang-bayang kan. tp banyak masanya tak sempat nak bayang jika dah sibuk dengan anak-aank kt rumah..

Shima Hasan said...

Politeknik mana? sy pun poli jugak..tapi PUO. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™